standard

Mamma-barn-träning

Sats är ett av de gym i Sverige som erbjuder specialanpassade gruppträningspass för nyblivna mammor. Pass där även bebisen är välkommen.

tildestrongmama

Övningarna är anpassade för den nyblivna mamman och det är fokus på bäckenbotten samt stärkande rygg- och bålövningar där mammor ofta är svagare på grund av mycket lyft, amning och kel framför kroppen.

En klar favoritövning under klassen är armhävningar med pussar på barnet. Varje gång du kommer ner ger du barnet en puss eller ett stort leende. Förhoppningsvis får du ett leende tillbaka.

Praktisk information
Under klassen är det okej att amma, byta blöja och leka med barnet. Det är barnets behov som går först. Vill barnet inte alls vara med går det bra att lämna salen och komma tillbaka en annan dag.

Det är olika för olika gym, på vissa ställen måste barnvagnen ställas ute medan andra tillåter att de tas med in på centret. Här efter på ditt gym vad som gäller.

Ta gärna med en filt för barnet att ligga på och babybjörn eller liknande för att enkelt kunna bära in det du behöver i salen och samtidigt hålla i bebisen.

Det kan vara lite kallt i salen på grund av luftkonditioneringen så klä på barnet ordentligt.