Om Spark i Magen

familjetraning

SPARK I MAGEN drivs av Terese Alvén som även ligger bakom träningsbloggen Spark i baken. År 2010 fick Terese sitt första barn, sonen Charles. Under graviditeten saknade Terese en bra tränings- och hälsosajt för gravida. Därför skapades Spark i magen vars mål är att ge träningstips till gravida och nyblivna mammor samt inspirera till en hälsosam graviditet som är bra både för barnet och för mamman.

- Jag mådde bra av att träna och vara aktiv under min graviditet och vill inspirera andra kvinnor till samma sak efter godkännande från sin barnmorska, säger Terese.

År 2013 födde Terese sitt andra barn, en dotter med namnet Tilde. Med två graviditeter bakom sig vill Terese fortsätta inspirera till aktiva graviditeter och till hälsosamma satsningar att komma i form efter förlossningen för att orka vara en starkare mamma.

Är du gravid eller nybliven mamma och vill dela med dig av hur din träning såg ut under graviditeten får du gärna skicka ett mejl till Terese på terese@sparkibaken.se . Genom att publicera olika kvinnors berätttelser på sajten kan olika mammor inspirera varandra då vi alla mår olika bra under graviditeten och orkar med olika mycket.

Har du synpunkter på sajten, vill annonsera eller komma i kontakt med Terese av någon annan orsak, mejla terese@sparkibaken.se.

v40-004